Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

ΑΧ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ,ΠΑΛΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ


Έ, λοιπόν αποφασίζουμε το κομπιούτερ κι΄εγώ να αρχίσουμε από τα γέλια.Το <<αποφασίζουμε>> δεν είναι λογοτεχνικό, είναι μεταφερόμενη προειδοποίηση από εξαιρετικούς ειδικούς επιστήμονες, αυτού του κλάδου, πως πολύ σύντομα τα κομπιούτερ θα γίνουν τόσο έξυπνα που τις εντολές θα τις δίνουν αυτά και εμείς θα τις εκτελούμε.

Χιού Χέφνερ, ξανά γαμπρός  14 χρόνια πριν κλείσει τα 100.
Ήταν  ο γάμος του γηραιότατου κούνελου με το κουνελάκι του, να γίνει πέρσι στην αρχή του 2011.. Έλα όμως που το  περίφημο pre-nupt,το γαμήλιο συμφωνητικό για τη περιουσία,δεν άρεσε στο κουνελάκι και έτσι δήλωσε τότε,δύο χρόνια πριν, ότι <<της χρειάζεται χρόνος για να σκεφτεί>>.
 Τώρα μάλλον ο χρόνος ή μάλλον τα 2 χρόνια που κύλησαν έφεραν τις επιθυμητές αλλαγές στο συμφωνητικό και έτσι η νύφη είπε το <<ναι>> γι΄αυτό, ανήμερα Πρωτοχρονιάς θα τον καμαρώσει η υφήλιος ξανά και για πολλοστή φορά, τον κούνελο γαμπρό, να πετάει στον έβδομο ουρανό της ευτυχίας μαζί με το τελευταίο του, κουνελάκι-νύφη.
Ίσως για να κάνει εξάσκηση αφού και η αληθινή μόνιμη  πτήση  προς τα ουράνια δεν μοιάζει να είναι και τόσο μακριά αν και εκείνη μάλλον θα τη κάνει μόνος του.
Τι κρίμα ένας άνθρωπος που έκανε επανάσταση πριν 50 χρόνια στον τύπο πρώτα στις ΗΠΑ και μετά παγκοσμίως, δημιουργώντας για πρώτη φορα ένα πολυτελές <<soft-porno>> περιοδικό  πάνω στο οποίο έχτισε μια εκδοτική αυτοκρατορία να καταλήγει έτσι.
Εμείς ας ευχηθούμε τι άλλο; <<βίον ανθόσπαρτο και καρπούς κοιλίας>> στο νεαρό ζεύγος.

Και νάμαστε πάλι στα δύσκολα.....
Πρώτους μας βγάζει ανάμεσα στους 27 της Ευρωπαικής Ένωσης στη διαφθορά, η  διεθνής υπηρεσία για τη διαφάνεια στη δημόσια διοίκηση.
Μήπως μας ζηλεύουν που ο πανθομολογουμένως ξύπνιος και μάγκας  Έλληνας, έχει βρεί το τριπάκι του <<γρηγορόσημου>>;  
Μάλλον αυτό θα είναι, γιατί στο μαύρο χρήμα και άλλοι ήταν πρωτοπόροι και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού, μάλιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου