Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

              Πολύ αργά για δάκρυα και μάλιστα θεατράλε.

Το χτεσινό καθημερινό <<ραντεβού>>μας για τον σχολιασμό διαφόρων επίκαιρων θεμάτων δεν πραγματοποιήθηκε, γιατί η ιστορία της ταλαίπωρης Ινδής νοσοκόμου, που έπεσε κυριολεκτικά θύμα , μιας αναίσχυντης για μένα άποψης, <<άντε να κάνουμε και μια φάρσα για τη πλάκα μας>>, χωρίς <<περίσκεψη και χωρίς αιδώ>> όπως έγραψε και ο μεγάλος Καβάφης, με έχει συγκλονίσει και φοβούμουν ότι θα ήμουν πολύ αυστηρή στις εκφράσεις μου.΄Εκανα τραγικό λάθος.
Γιατί σήμερα μετά το βίντεο με τα θεατρικού τύπου δάκρυα, της καλοχτενισμένης Μέλ Γκρέιγκ, μίας από τους δύο ενόχους της τραγικής στο αποτέλεσμα της φάρσας, νιώθω ακόμα πιο εξαγριωμένη. Γιατί;
Επειδή όταν τη ρωτούσε η  δημοσιογράφος για το γεγονός, σε κάποια στιγμή κόμπιασε και δάκρυσε και αυτομάτως όπως κάνουμε όλοι μας έσκυψε το κεφάλι της για να το κρύψει.
Μετά όμως, σκέφτηκε αστραπιαία, τι καλή εικόνα θα  πρόσφερε το δακρυσμένο της πρόσωπο στο διεθνές τηλεβόρο κοινό των τηλεθεατών που θα την έβλεπαν έτσι και συνέχισε  τη συνέντευξη αφήνοντας τα δάκρυα της να κυλούν άνετα σε δημόσια θέα.
Και πέτυχε διάνα, αφού σήμερα όλα τα βίντεο στις τηλεοράσεις του κόσμου, αυτή ακριβώς  την υποτιθέμενη δακρυροούσα μετάνοια της, δείχνουν.
Ε λοιπόν εγώ δεν πείσθηκα από τα θεατράλε της δάκρυα.
Ανατρίχιασα επίσης όταν  έγραψαν η ίδια Μέλ Γκρέιγκ και ο συνένοχος της Μάικλ Κρίστιαν, ότι θα κάνουν ειδικό ταμείο αρωγής για την οικογένεια της αυτόχειρας, από που όμως λέτε; όχι από τους ίδιους ή έστω από το ραδιόφωνο τους.
Θεέ και Κύριε στοχεύουν στις διαφημίσεις, άρα όχι μόνο δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν αυτές τις κατάπτυστες φάρσες, αλλά ελπίζουν και σε αύξηση των διαφημίσεων στην εκπομπή τους, από τους ευαισθητοποιημένους Αυστραλούς.
Αλλά και το τάχα ενδιαφέρον της για το άν έχει παιδιά ή  όχι η αυτόχειρας.
Έλεος,έλεος πια. Δηλαδή άν η αυτόχειρας, ήταν ανύπαντρη, γεροντοκόρη αλλά το ίδιο εαίσθητη στην κοροιδία που της επεφύλαξαν με την απάνθρωπη φάρσα τους, τότε δεν θα στεναχωριόταν;
Ή θα λυπόταν λιγότερο επειδή οδήγησαν όχι μια μητέρα δύο παιδιών, αλλά ανθρωπο άτεκνο ή ανύπαντρο στο να προχωρήσει στο θάνατο , εξαιτίας τους;
Γι΄αυτό πρέπει να καταργηθεί αμέσως η ανθρωποφάγος εκπομπή τους και όχι να αυξήσουν τις διαφημίσεις τους.Όχι ότι θα ξαναζήσει η νοσοκόμα, αλλά να καταλάβουν στο πετσί τους για μια φορά και οι ίδιοι, ότι υπάρχει τιμωρία σ΄αυτό το κόσμο για τις αγριότητες που τόσο άκαρδα και απερίσκεπτα κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου