Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

    Ταμήλος και πάσης Ελλάδας ή μάλλον και πάσης Βουλής.

Αν νομίζουμε ότι η παρούσα θητεία του Ελληνικού Κοινοβουλίου θα μείνει στη μνήμη των επερχόμενων γενεών για το δάνειο που πήραμε, κάνουμε ένα παμμέγιστο λάθος.
Μεγαλοπρεπές θάλεγα για να είμαι και στο Σουλεϊμάνειο κλίμα των ημερών.
Θα μείνει αξέχαστη από τις περίφημες ατάκες του βουλευτή Μ.Ταμήλου, που εξαπολύονται με θόρυβο κεραυνού σε εβδομαδιαία προς το παρόν συχνότητα.

Η πρώτη <<έφτιαξε>> τη μέρα ή μαλλον τη βραδυνή εκπομπή του <<Ράδιο Αρβύλα>> και μας γνωστοποίησε,δια του σθεναρά διαμαρτυρόμενου βουλευτή, ότι δεν είναι δυνατόν οι βουλευτές να κάνουν τέσσερις συνεδριάσεις στις θεματικές επιτροπές κάθε μήνα αλλά να αμείβονται ( επιπλέον του κανονικού τους μισθού) βέβαια, μόνον για μία.

Απαράδεκτο, το προσυπογράφω κι΄εγώ. Πιστεύω προσωπικά,  ότι θάπρεπε για κάθε τέσσερις συνεδριάσεις που κάνουν να αμείβονται  τουλάχιστον εις διπλούν δηλαδή για οκτώ. Αλλιώς τι έκαναν τόσο κόπο να εκλεγούν βολευτές;

Σήμερα η ατάκα αριβάρισε με μορφή νομοσχεδίου, με το οποίο υπό μάλης κατέφτασε ο γνωστός και διακεκριμένος βουλευτής στη Βουλή των ταλαίπωρων εκτός των 300, Ελλήνων.Ποιά είναι η πρόταση;
Όχι, πια μισθός μηνιαίος, αλλά ένα απλό μεροκάματο, που θα αποδεικνύει έμπρακτα πόσο παιδιά του λαού είναι και οι βουλευτές μας.Αυτό ζητά με το νομοσχέδιο του.
Και τι μεροκάματο, προτείνει; . Ψίχουλα  θάλεγα.
Μόνο 240 ευρώ την ημέρα,που είναι επιπλέον αφορολόγητα. Προνόμιο (χωρίς καμία εξήγηση) που κατέχουν μόνο 300 Έλληνες ανά την επικράτεια, οι οποίοι βέβαια για να μην τους αδικούμε εντελώς  είναι οι βολευτές που εμείς επιλέξαμε και εμείς ψηφίσαμε.
Καλά να πάθουμε.Τι θέλουμε και είμαστε απλοί ψηφοφόροι;

Ας είμασταν και εμείς ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ και θα δείς πώς θα τούς κάναμε και τους 300, να στέκονται προσοχή μπροστά μας να μην πω και στο ένα πόδι..
Τέλος πάντων, ουδέν κακόν αμιγές καλού, που έλεγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.Με τις Ταμήλιες ατάκες, θα έχουμε  συνέχεια εξαιρετικές εκπομπές από το <<Ράδιο Αρβύλα>>που είναι ένα γεγονός πολύ καλό, γιατί ας μήν ξεχνούμε ότι τα παιδιά είναι πατριωτάκια από τη Θεσσαλονίκη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου