Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Η φωτό από το ΕΘΝΟΣ δείχνει τη διάσωση της υπαλλήλου της Βουλής που αιωρείται στο κενό.

   Ότι η ελληνική Βουλή είναι μετέωρη πρό του πολιτικού κενού,που έχει δημιουργήσει,η ίδια και οι παρεπιδημούντες εν αυτή, είναι γνωστό τοις πάσι, αλλά να επιφυλάσσει και την ίδια τύχη για τις υπαλλήλους της, έ!!!!!! αυτό παραπάει, νομίζω.

Και μη μου πείτε ότι για όλα φταίνε οι φοβερές νεροποντές και βροχοκαταιγίδες.(Στο στύλ για όλα φταίνε οι γκόμενες οι πρώην και οι επόμενες).
Εγώ λέω ότι μάλλον φταίει η κακή ίσως και ανύπαρκτη συντήρηση στο σαθρό ταβάνι της Βουλής.Ούτε και μπορώ να σκεφτώ, δε τι χάλια θα έχει το πάτωμα, στους χώρους  όπου συνωστίζονται καθημερινά, οι <<σωτήρες του έθνους>> μας.(Και εννοώ φυσικά τα καφενεία της Βουλής)
Φαντάσου, άν δεν συντηρούν το άτριον στο ταβάνι, που αν πέσει, στα δικά τους κεφάλια,θα πέσει, δίκην μετεωριτών στα Ουράλια όρη, πώς θέλετε, τότε να συντηρήσουν εμάς τον <<λαό τους>>;;;;;; 

Όσο για τους κατοίκους  του Αμαρουσίου-Χαλανδρίου, που κατέβασαν κανό, ναι!! ναι!!!κανό!! στο ποτάμι που πρίν ήταν δρόμος, για να μπορέσουν να πάνε απέναντι, θα τους θυμίσω το τραγουδάκι του Κηλαηδόνη, (σήμερα έχει τη τιμητική του) που΄έλεγε <<δυό-δυό, στη μπανιέρα δυό-δυό>>.
Αντικαταστήστε τη μπανιέρα με το κανό,και θα έχετε την σημερινή εικόνα.
Ερώτηση.
-Το κανό γιατί το είχε ο τόσο προβλεπτικός ιδιοκτήτης του, στο σπίτι του;;;;
Μέντιουμ που οραματίζεται τους επερχόμενους
 κατακλυσμούς, είναι;
Υπάρχουν βέβαια και οι δραματικές στιγμές, άλλά με ευχάριστο τέλος, όπως αυτή με τη σωτηρία της παγιδευμένης νέας κυρίας, στο αυτοκίνητο της.
Χίλια μπράβο στους σωτήρες της, ευτυχώς που η Ελλάδα θάναι πάντα πλούσια σε ανθρωπιά και φιλότιμους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου