Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Nα πώ ότι δεν το έλεγα; Το αντίθετο μάλιστα, το έλεγα συχνά σε φίλους.....   <<Βρέ βάλτε μια φουστίτσα και αρχίστε τη δουλιά και τότε μόνον, θα δείτε τι πετυχαίνουν καθημερινά οι γυναίκες>>.
Να πώ, ότι με είχαν ακούσει οι <<Κoza  Mοstrα>>; το βρίσκω απίθανο αν και πολύ θα το ήθελα,γιατί έχουν και πολύ μόστρα, όπως βλέπετε και στο τέλος θα ακούσετε κιόλας, και στο βίντεο που παραθέτω.
 
Φαίνεται όμως ότι υπάρχουν και τηλεπαθητικά φαινόμενα και νάτα μας, τώρα που οι προτροπές μου, υλοποιήθηκαν.
 
Οι χτεσινές νικητές της ελληνικής συμμετοχής στη Γιουροβίζιον, με το τραγούδι των οποίων συγκινήθηκα επειδή, εκτός που είναι, ρυθμικό και χαρούμενο,τα παιδιά (στόν όρο μπαίνει και ο Αγάθωνας) είναι και συντοπίτες μου, τα παιδιά, λοιπόν έβαλαν τις καρό φουστίτσες τους, δε δύο εκδοχές μάλιστα, και άρχισαν (όχι βέβαια τη δουλειά) αλλά τα μουσικά όργανα και τον χορό.
Λίγο διαφωνώ με το τίτλο του τραγουδιού, και αναρωτιέμαι αφού όλα τα άλλα δεν είναι free που λέμε στην ελληνική γλώσσα, γιατί να είναι τζάμπα το αλκοόλ;
Τέλος πάντων, εγώ μπαρότσαρκες δεν κάνω, άρα δεν γνωρίζω ούτε σε απόσταση τηλεσκοπίου, πώς διασκεδάζουν σ΄αυτές , οι μπαροπερπατούντες, γι΄αυτό και το ξεπερνώ το θέμα, σιωπηλά ή σχεδόν σιωπηλά..και όχι μόνο χειροκροτώ την αναφορά τους στην Εγνατία μας αλλά εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου