Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Φωτό από την επίσκεψη του Ομπάμα στη Ταιλάνδη, και το φλέρτ, ¨οπως γράφουν τα ξένα παρακτορεία με τη πρωθυπουργό Τζινγκλούκ Σιναουάτρα.

Χρυσέ μου, στο τέλος θα δείς τι σε περιμένει στην επιστροφή σου.
Βέβαια η Τζινγκλούκ, είναι όντως κουκλίτσα, αλλά η Χίλαρυ που ήταν μαζί σου, σε μια φωτό,των δύο τους,δείχνει ότι αν μπορούσε θα την ξεκοίλιαζε με τα μάτια της.(Γυνακεία αλληλεγγύη γαρ.)

Ετοιμάζοντας μια ομιλία  που θα κάνω στις 11 Μαρτίου με αφορμή την παγκόσμια γιορτή για την <<Ημέρα γυναίκας >> που έχει καθιερωθεί να τιμάται (στα λόγια βέβαια και μόνον) κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, έπεσα πάνω στη νέα πρωθυπουργό της Ταιλάνδης, την Τζινγκλούγκ Σινιουάτρα, που εκλέχτηκε το καλοκαίρι του 2011, και την οποία φλέρταρε αγρίως,ο πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως έγραφαν όλα ανεξαιρέτως τα διεθνή ΜΜΕ  (σύμφωνα με το Google) της περιόδου, που έγινε η επίσημη επίσκεψη Ομπάμα στην  Μπανγκόκ.
Και δεν ήταν μόνο τα ρεπορτάζ, έγινε ακόμα και ένα βιντεάκι, που  δείχνει τους δυό τους, ανάμεσα σε χιλιάδες καρδούλες και μετα να παρακολουθούν παρέα  ένα σώου με τρανσέξουάλ, που κυριολεκτικά είναι μισές γυναίκες και μισές άνδρες, αφού το πάνω μέρος του σώματος τους, όπως δείχνει το βιντέακι είναι προκλητικά γυναικείο και το κάτω κανονικότατα ανδρικό.

Ηθικόν επιμύθιον, όλοι οι άνθρωποι, μαύροι, άσπροι, κίτρινοι, κόκκινοι και σ΄όλους τους χρωματικούς συνδιασμούς  αποχρώσεων στο δέρμα  τους, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ και με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρονται σε όποιο μέρος της γής και άν ζούνε..
Είτε είναι  Πρόεδροι ή ηθοποιοί, ή ποδοσφαιριστές είτε είναι,πρωθυπουργίνες ή νοικοκυρές, ή τραγουδιάρες .
Τάδε έφη Κάτια.
Για δές όμως τί μούτρα έχει ή Μισέλ, όταν σε υποδέχεται κατά το γυρισμό σου, από το επίσημο ταξίδι και αποχαιρέτα τα γλυκοχαμόγελα που αντάλλασες. στην Ταϊλάνδη.
Όχι παίζουμε.....................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου