Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Τα διαμάντια είναι οι καλύτερες φίλες κάθε κοριτσιού........ 
Το είχε τραγουδήσει  τόσο 
σαγηνευτικά η αξέχαστη Μαίριλυν Μονρόε, που από τότε έγινε, σλόγκαν, τίτλος ταινιών και καθημερινό πείραγμα.

Γι αυτό και εγώ παρακαλώ, τους έξαιρετικά έξυπνους ληστές(είδατε πως τους γλυκο-καλοπιάνω;) της απίθανης ληστεία των 5 λεπτών και των 356 εκατομυρίων αξίας διαμαντιών που έγινε πρόσφατα στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας του Βελγίου, να κάνουν κάτι και για μένα,κορίτσι είμαι και εγώ και πολύ θάθελα νάχω, μια  τέτοια<<φίλη>>κι΄ ας  είναι εκείνη, που θα έχει τα λιγότερα καράτια.
Εξάλλου, όπως διαβάζω στα θρίλερ που αγαπώ, προς το παρόν τουλάχιστον δεν θα μπορούν να τα εξαργυρώσουν, για να μην τους πιάσουν. Οπότε;

Άλλος για το Λασιθιστάν;
Νομίζω, ότι καταρχήν πρέπει να πάρουν τα εύσημα από όλη την Ελλάδα για τη πιο πρωτότυπη και έξυπνη διαμαρτυρία, που έχω δεί τα τελευταία χρόνια.
 
Μετά ας βγάλουμε όλοι και από ένα διαβατήριο της περιοχής μας, αφού , και στο πεδίο <<μας παίρνουν>> αλλά κυρίως στο πεδίο <<μας φέρνουν>>τα προβλήματα μας είναι κοινά
όπως και τα βογγητά απελπισίας , που καθημερινά βγάζουμε,μόλις και πάλι καθημερινά  λαμβάνουμε  τα ατέλειωτα ραβασάκια από την εφορία για να πληρώσουμε και να ξαναπληρώσουμε και να ξαναπληρώσουμε..... Όσο για την  αδυναμία ανταπόκρισης μας, στη συνεχή οικονομική αφαίμαξη ολόιδια η δική μας με τη δική τους..
Γι΄αυτό σας λέω πάμε..πάμε να φύγουμε από εδώ για τη νέα μας πατρίδα το Μακεδονιστάν.
Σίγουρα εκεί θα περάσουμε καλύτερα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου