Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Τα θαύματα της φύσης.Οι πιο χαριτωμένες  <δίχρωμες> δ'ίδυμες του πλανήτη.
Τις λάτρεψα από τη πρώτη στιγμή που είδα τη φωτογραφία τους, όπου αγκαλιασμένες τρυφερά οι δύο δίδυμες αδελφούλες, κοιτούν με χαρά τον κόσμο και το μέλλον .

Ακόμα πιο ευτυχισμένος, από μένα, ο Αφροαμερικανός πατέρας τους, όταν του τις παρουσίασαν αμέσως μετά τη γέννα και τον ρώτησαν πώς αισθάνεται, απάντησε:< Χαίρομαι που και τα  δύο κορίτσια μου έχουν τα πιό όμορφα μάτια του κόσμου>
Η δε ξανθιά και γαλανομάτα λευκή  μητέρα τους, αρνούμενη
να παρατηρήσει το οτιδήποτε αξιοπερίεργο στα δίδυμα παιδιά  της, δήλωσε, ότι οι δύο κόρες τους αποτελούν τη προσωποποίηση του μέλλοντος.
Ίσως να έχει και δίκιο.
Εγώ (αν και δεν με ρώτησε κανένας για τη γνώμη μου,) χαίρομαι με  παιδική αθώα αδελφική τρυφερότητα ανάμεσα τους, και τη χαρά που κάνει τα ματάκια τους μαύρα και γαλάζια να αστράφτουν από ευτυχία.

Σήμερα είναι η ημέρα των σχολίων σε περίεργα γεγονότα.

Τη γνωστή ταμπέλα την έχουμε δεί όλοι μας και ακόμα και αν δεν υπάρχει άγριος σκύλος η ταμπέλα μας προειδοποιεί,
<Προσοχή ο σκύλος δαγκώνει>

Ταμπέλα που να γράφει
<Προσοχή ο σκύλος πυροβολεί>

Ούτε είχαμε δεί ούτε είχαμε ακούσει να λοιπόν που ήρθε ο καιρός  να ακούσουμε.
Συνέβει στην Αμερική (που αλλού;) και η ιστορία έχει ως εξής. Αμερικανός οπλοφορών, πετάει ξένοιαστα (δυστυχώς για αυτόν) το όπλο του, στό πάτωμα του πίσω καθίσματος του αυτοκινήτου του, όπου έχει μεγαλοπρεπώς εγκατασταθεί ήρεμος και σχεδόν μισοκοιμισμένος, ο τεράστιος σκύλος του.
Να που έρχεται όμως ένα πολύ απότομο και ξαφνικό φρενάρισμα, ο σκύλος πετιέται πάνω, πέφτει από το κάθισμα, πατάει κατά τύχη στο όπλο, ακριβώς πάνω στη σκανδάλη του, και ......................πυροβολεί το αφεντικό του, στη γάμπα.

Ηθικόν επιμύθιον: Αποφασίστε τι από τα δύο θέλετε ως αξεσουάρ, στο πίσω μέρος του αμαξιού σας. Σκύλο ή όπλο;
Γιατί αν επιμένετε να έχετε και τα δύο μαζί, τότε βάλτε καλού-κακού και την προαναφερόμενη πινακίδα,
<Προσοχή ο σκύλος πυροβολεί>.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου