Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Το κανάλι λέγεται Pink η εκπομπή λέγεται και είναι<<Αδύνατη  Αποστολή>> και πρωθυπουργός έγινε στο χρώμα του άνθους που βλέπεται στα  δεξιά. 
Μιλούμε για την υποτιθέμενη <<φάρσα>>  με θύμα τον πρωθυπουργό της Σερβίας, του οποίου το πρόσωπο έγινε από κατακόκκινο έως βαθύχρωμο βυσσινί, όταν διαπίστωσε ότι η <<δημοσιογράφος>> που του έπαιρνε συνέντευξη, ήταν ολόγυμνη κάτω από την ρόζ φούστα της, γεγονός που δεν σταματούσε να το επιδεικνύει κάθε τόσο σταυρώνοντας και ξεσταυρώνοντας τα πόδια της.
Μόνο που αυτή η νίκη τους  αποδείχτηκε <<Πύρρειος>> αφού εδόθει αμέσως εντολή, ή τουλάχιστον δόθηκε όταν έγινε αντιληπτό για τι ακριβώς είχε κληθεί ο πρόεδρος της Σερβικής κυβέρνησης στο κανάλι αυτό. 
Όταν κατανόησαν, έστω και αργά, ότι ο κύριος στόχος δεν ήταν το τι θα έλεγε ο πρωθυπουργός, αλλά η αμηχανία και το κοκκινισμά του προσώπου του, μπροστά στο θέαμα της ξεβράκωτης  δημοσιογράφου και γι΄αυτό μία κρυφή κάμερα με ειδικό ζούμ, ήταν καρφωμένη στα μάτια του, με σκοπό αυτές και μόνο οι εκφράσεις του να παρουσιαζόταν το βράδυ σήμερα στο κανάλι Pink (όνομα και πράμα) θάλεγα.
Αλλά δυστυχώς για αυτούς και ευτυχώς για εκείνον, τα πάντα σταμάτησαν με εντολή άνωθεν.
Έτσι το μόνο που είδαμε ως τώρα είναι τη <<δημοσιογράφο>> με τα γυμνά  και απόκρυφα κατά όλους τους άλλους (εκτός εκείνης) κάλλη της και τη πλάτη του πρωθυπουργού όπως καθόταν απέναντι της.
Τώρα φοβάμαι ειλικρινά, ότι το δράμα της καϋμένης νοσοκόμας στην Αγγλία που αυτοκτόνησε για το ρεζιλίκι που της επεφύλαξαν με μια άλλη φάρσα, αντί να γίνει μάθημα, έγινε έναυσμα για ακόμα μεγαλύτερα παρόμοια <<επιτεύγματα>>.
Γιατί κάτι σπουδαίο, είμαι σίγουρη ότι θα νόμιζαν ότι έκαναν τα στελέχη του σταθμού, παγιδεύοντας με τέτοιο τρόπο τον εκλεγμένο αρχηγό της χώρας τους.
΄Ενα είναι βέβαιο,από εδώ και μπρός, θα δούμε πολλά παρόμοια κρούσματα ακόμα.
Τι κρίμα για τούς καιρούς που ζούμε που μας καλούν όλους να σοφρωνιστούμε και να προσπαθούμε για το καλύτερο και όχι για το χυδαιότερο.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου