Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

      Πως ο Οβελίξ, έγινε (λόγω φόρων) Ταβάριτς Οβελίξωφ

Ανέβαιναν τη σκάλα στο εξοχικό στο Σόλτσι,πρώτα η κοιλιά του και μετά ο ίδιος. Μετά άνοιξε την τεραστίων διαστάσεων και πάχους αγκαλιά του και κυριολεκτικά <<έπνιξε>> μέσα της τον οικοδεσπότη του, που παραμένει λεπτός, μετρίου αναστήματος και αθλητικός.
 Τις φήμες για κάποιο ανορθωτικό λίφτινγκ, του δευτέρου, τις κρίνω εντελώς ανυπόστατες, απλά πιστεύω, ότι όπως και τόσες άλλες κυρίες είχε και ο ίδιος, το χρόνο φέτος, να κοιμηθεί αρκετά, να ξεκουραστεί και γι΄αυτό και δείχνει τόσο νεότερος.
Στο τετ-α- τέτ, πάντως δείπνο, που τού έκανε ο νέος του πλέον Πρόεδρος, υπήρχαν και δύο μεταφράστριες, γιατί ο πρόεδρος δεν είναι άσχετος.Είναι γάτα.
Γνωρίζει άριστα από την προεδρία του στις Μυστικές Υπηρεσίες, ότι μέχρι οι διερμηνείς να μεταφράσουν τα λεγόμενα του, έχει όλο το χρόνο να σκεφτεί τι έχει πεί, ώστε να το διορθώσει αμέσως αν κατά τύχη <<λανθάνουσα γλώσσα την αλήθεια είπε>>.

Όσο για το  τραγουδάκι που λέει <<άσε τον παλιόκοσμο να λέει, να λέει ότι θέλει>> μπορούμε να το παραφράσουμε, τώρα ως εξής<<άσε τα Γαλλάκια να λένε, να λένε ότι θένε>> μετά τις δηλώσεις της κρατικής γαλλικής τηλεόρασης, που ξαφνικά θυμήθηκε, ότι ο νυν Ταβάριτς Οβελίξωφ, είχε πέσει από το σκούτερ του, λόγω τραγικής μέθης και είχε κρατηθεί στο κρατητήριο 2 μέρες μέχρι κάπως  να ξεμεθύσει κ.λ.π. -κ.λ.π.
Σε αντίθεση  η νέα του πλέον πατρίδα, τον όρισε αυθωρεί και παραχρήμα,επίσημο εκπρόσωπο της για τη διεκδίκηση διοργάνωσης ποδοσφαιρικών αγώνων το 2018.
 Γιατί η <<γάτα>> που λέγαμε, παραπάνω ξέρει ότι ο ντόρος, γύρω από ένα πρόσωπο ή ένα γεγονός, δεν κρατά πολύ καιρό για τούτο και πρέπει να τον εκμεταλλευτείς αμέσως.
Αυτά σαν σχόλια, καλοπροαίρετης κριτικής,(σκέψου τι θα έγραφα αν ήταν κακοπροαίρετη).
Διαφωνώ μόνο για τη φυσική του εμφάνιση στο ρόλο του Ρασπούτιν που παίζει στη νέα του ταινία γιατί ο αληθινός, ήταν ψηλός, αδύνατος και είχε κάτι τεράστια πράσινα μάτια που σε μαγνητίζουν ακόμα και τώρα όταν τον βλέπεις, μέσα από τις αυθεντικές του φωτογραφίσεις κι ας είναι ασπρόμαυρες. 
Ίσως όμως ο νυν και με επίσημο διαβατήριο πλέον, ταβάριτς, να <<σκεπάσει>> με το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του την εξωτερική ανομοιότητα. Θα δούμε.
Σ.Σ. Ταβάριτς, σημαίνει  σύντροφος, αγαπητοί μου εν blog, σύντροφοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου