Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Αμάν βρε κορίτσια τι καμώματα είναι τούτα; Και μάλιστα μέσα στον <<ιερό>> χώρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου; Δηλαδή θα έχουν τώρα άδικο οι άνδρες συνάδελφοί σας να γελούν με τη ψυχή τους και μάλιστα, να έχουν και δίκιο;
Να σας δώσουμε τουλάχιστον κανονικές στολές του μπόξ , όπως αυτές τις φωτογραφίας που είναι, από αγώνες επιλογής για τους Ολυμπιακούς του 2008,στο άθλημα γυναικείο μπόξ. 
Έτσι ώστε όταν τελειώσει με το καλό το βρισίδι σας  με τα λόγια και πιαστείτε στα χέρια (που θα πιαστείτε είναι βέβαιο) όπως δείχνουν όλα, τουλάχιστον να είστε κατάλληλα ενδεδυμένες.
Ε!!!  λοιπόν αυτό δεν το περίμενα  με τίποτα, το ομολογώ μετά παρρησίας.
Κι΄εγώ που πίστευα (ανοήτως ίσως,) ότι η γυναικεία εξυπνάδα, οι σούπερ- εύγλωτες αγορεύσεις  σας και πάνω από όλα η ορμητικότητα και η ευρηματικότητα σας στην επίλυση των φοβερών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε θα κάνανε την διαφορά.
Τώρα κατάλαβα ότι θα την κάνουν τα επίθετα όπως <<τσόκαρο>> και μάλιστα παλιοτσόκαρο;
Δεν συμφωνώ όμως σ΄αυτό, κ. Σοφία μου, η κ. Ραχήλ, με τη βουλευτική της αποζημίωση, παχυλή-παχυλή όπως και η δική σας, μπορεί άνετα να φοράει ολοκαίνουργια τσόκαρα.
Κάποια στιγμή, θα σας γράψω και την ετυμολογία και την καταληκτική ερμηνεία αυτής της λέξης.
 
Βρέ γι΄αυτό σκοτωθήκαμε να ψηφίζουμε γυναίκες,στις βουλευτικές εκλογές, για να έχετε  εσείς πολλές  <<αντιπάλους>> στο βρίσιμο και στις αντεγκλήσεις;
Αμάν τι πάθαμε, και ακούω θαρρείς  να έρχεται ένα τσουνάμι, από  βροντερά και δικαίως ειρωνικά γέλια των ανδρών στα παρακείμενα με εσάς έδρανα.
Για να συμμαζευτούμε λιγάκι,βρέ κορίτσια.
 Εκτός αν είστε φίλοι με τους <<Ράδιο Αρβύλα>> και πασχίζετε να τους προσφέρετε ευρύτατο πεδίο, ειρωνικών σχολιασμών.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου