Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Σε λίγες μέρες θα γιόρταζε άγκαλιά με το παιδάκι της,γιατί την έλεγαν Αγγελική.

Το όνομα της δεν το ξέρει κανείς, ούτε και εκείνο του αγέννητου παιδιού της που κάηκε μέσα της στο δολοφονικό εμπρησμό της ΜΑRFIN
τον Μαίο του 2012.
Για την Αγγελικούλα, που πυρπολήθηκε στη πυρά του ανεξέλεγκτου φανατισμού, δεν έγιναν συλλαλητήρια, ούτε γράφτηκαν τραγούδια.
Ο άντρας και οι γονείς της δεν κληθηκαν να περιγράψουν την τραγωδία του άδικου χαμού της σε καμιά εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, αλλά ούτε και οι γνωστοί σχολιαστές από τα μεγάλα κανάλια, ζήτησαν από οθόνης να συλληφθούν άμεσα οι δολοφόνοι της.
Κανένας Σαμαράς ή Δένδιας, δεν βγήκε να δηλώσει ότι "πάταξε το τέρας"της φανατικής βίας που την έκαψε ζωντανή μαζί και το παιδάκι που θα γεννούσε.
Κανένας εισαγγελέας δεν βρήκε μέσα σε μία εβδομάδα και μόνον, σε ποιά  "εγκληματική οργάνωση" ανήκαν οι δολοφόνοι της.
Δεν "αξιζε" φαίνεται να γίνει τηλεοπτικό σόου ο θάνατος της και γι΄αυτό και "σκεπάστηκαν "οι επώνυμες κραυγές των δολοφόνων της που φώναζαν (ξεκάθαρα στο βίντεο)" να καείτε, να καείτε όσοι δουλεύετε σε τράπεζες."
"Πνίγομαι" ήταν το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει στον άνδρα της από το κινητό, λίγο πρίν τη καταβροχθίσουν οι σαρκοβόρες πύρινες φλόγες από τις Μολότωφ, που πέταξαν οι "διαμαρτυρόμενοι" και έκαψαν τη τράπεζα.
Αντιγράφω αυτό το συγκλονιστικό  e-mail που έλαβα με την ελπίδα, ότι οι ατιμώρητοι δολοφόνοι της, "κήρυκες" μιας ανεξέλεγκτης βίας  κρυμένης κάτω από τον παραπλανητικό τίτλο των "κοινωνικών αγώνων"
κάποια στιγμή ΙΣΩΣ "τιμωρηθούν" από τις τύψεις τους για αυτό το αναίτιο έγκλημα φανατισμού και διεστραμένης λογικής πού έκαναν.
Υπάρχει μία και μόνη παρηγοριά για μένα.
Οτι δεν μπορεί θα υπάρχει Θεία Δίκη για παρόμοιους εγκληματίες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου