Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Αυτή τη στιγμή που γράφω, έχει ξεκινήσει η παρέλαση,μπροστά σε μία κατάμεστη εξέδρα επισήμων, που αποδεικνύει με έργα και όχι με λόγια, ότι όλος ο προηγούμενος ντόρος ήταν απλώς φληναφήματα "περί όνου σκιάς".


Στον εντελώς αντίθετο πόλο από , από όλα τα ασήμαντα της ντόπιας πολιτικής σκηνής, βρίσκεται η μελλοντική κίνηση του Ελληνα Γιώργου Χατζημαρκάκη, ευρωβουλευτή της Γερμανίας στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο, τον οποίο δυστυχώς δεν έχω τη χαρά και τη τιμή να γνωρίζω προσωπικά, αλλά έχω τη πεποίθηση, ότι είναι πολύ πιθανόν μα αποτελέσει το "νέο πρόσωπο" του ελληνικού πολιτικού γίγνεσθαι.

Ηδη έχει γίνει γνωστό από δημοσιογραφικές πηγές ότι προτίθεται να δημιουργήσει πολιτική κίνηση στις ευρωεκλογές του προσεχούς Μαίου.
Ελπίζω και εύχομαι τα δύο κύρια συστατικά του χαρακτήρα του, η ελληνική σπιρτάδα μυαλού σε συνδιασμό με την αυστηρή γερμανική παιδεία και τη γερμανική προσήλωση σε συνεχή σοβαρή εργασία και όχι σε "αεριτζίδικα κόλπα" που δυστυχώς τόσο πολύ ευδοκιμούν ακόμα και τώρα στη πατρίδα μας, να είναι πραγματικά αυτό που όλοι ευχόμαστε και ελπίζουμε το "νέο αίμα " στη πολιτική.

Δηλώνω ψηφοφόρος του από τώρα, και του εύχομαι όπως λέει και το επίθετο του, να "μαρκάρει" πρός το καλό το μελλόν της Ελλάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου