Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Τρείς λέξεις και αντίστοιχα τρία όνειρα, όχι μόνο της
καλοκαιρινής αλλά και της
 χειμερινής νυχτός. Θυμηθείτε τα ονόματα τους.     V-Bioc kaι Ability, λέγονται τα δύο πρώτα από τα όνειρα και οι πατέρες του τρίτου ( ο καλός Θεός να τους έχει καλά,) είναι ο Σέρ Στέφεν Μπλούμ και ο Κρίς Τουμάζου, που τουμάζωξε όλα τα όνειρα των απανταχού της υδρογείου <παχουλοκομψών> σε ένα τσιπάκι, που με ηλεκτρικά παραγγελματα στο ειδικό νεύρο κάτω από τους πνεύμονες, (ή κάπως έτσι) θα μπορεί να κόβει την όρεξη εντελώς, ή και να τη μειώνει κατά βούληση..
Άρα;
Πάνε τα άναρθρα βογγητά πόνου των διαφόρων ειδών ζυγαριάς, ως η εικονιζομένη, έρχονται στη θέση τους τα πλατιά-πλατιά χαμόγελα των πρώην πλέον παχουλοκομψών και μελλοντικά απλώς κομψών και μελλοντικότερα, λεπτοκομψών.
Το τσιπάκι, σε διαφορετική μορφή, έχει ήδη θαυμαστα αποτελέσματα στην αποτροπή των επιληπτικών κρίσεων και υπολογίζεται να έχει την ίδια επιτυχία στην αποτροπή κρίσεων λυσσαλέας πείνας, που κάνει πολλές από μας, να βλέπουμε το ψυγείο,ως το τέλειο υποκατάστατο του άνδρα των ονείρων μας. Για το λόγο αυτό, ως αποχαιρετιστήριο τραγούδι των κιλών  μας,που σύντομα θα μας αποχαιρετήσουν με το θαυματουργό τσιπάκι, σας χαρίζω το LAST DANCE, ερμηνευμένο από την επίσης παχουλοκομψή Ντόννα Σάμμερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου