Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Oι φαν των <<οφθαλμόλουτρων>> μπορούν να είναι πολύ ήσυχοι, όσο η κρίση μακραίνει τόσο ο ποδόγυρος κονταίνει.

Όσο για τις καλικέλλαδες αοιδούς των νυχτερινών κέντρων, τώρα πια είναι απολύτως ήρεμες, καθώς δεν χρειάζονται να ξοδεύουν όπως παλιά περιουσίες για τουαλέτες.
Και γιατί όχι;
Μα είναι τόσο απλό, τώρα τραγουδούν, απλά φορώντας τα εσώρουχα τους  και άντε που και πού κάποιο επιπλέον έξοδο για να πάρουν μπότες σπιρουνάτες ή μάλλον καρφοστολισμένες.

Καλές επίσης (αναφέρομαι στις μπότες) αν κάποιος θεατής υπερ-μερακλώνεται και δεν λέει να κατεβεί με τίποτα από τη πίστα, να χρησιμοποιούνται από τις τραγουδιάρες, ιδιαίτερα από εκείνες που ανήκουν στον αστερισμό, <<και από φωνή κορμάρα>> και για μία μικρή προειδοποιητική σπρωξιά.

Αγαπητές φίλες και φίλοι, παρακαλώ μη θεωρήσετε τα παραπάνω σχόλια, ως κουτσομπολίστικες κακίες, του τύπου, όσα δεν φτάνει η αλεπού.... Αντίθετα μάλιστα  τα σχόλια μου εμπεριέχουν απυρόβλητο θαυμασμό και όχι σφαίρες κακίας, γιατί το κυριότερο σε μία εποχή κρίσης είναι να μπορείς να επιβιώνεις με όσα λιγότερα πράγματα γίνεται. Όταν αυτό ακριβώς πράτουν οι καλλίπυγες τραγουδίστριες είναι άξιες θαυμασμού και όχι μόνον.

Υ.Γ. Ίσως κάποιοι φίλοι να θυμούνται την απορία που είχα εκφράσει πριν λίγα σημειώματα, αν οι δηλώσεις των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης περνούν σύριζα από τη κοινή λογική χωρίς να την αγγίζουν.
Μάλλον είχα δίκιο στη πρώτη μου εκτίμηση, αφού έκαναν τον αρχηγό τους να δηλώσει με όση πειθώ μπορούσε,αλλά και χωρίς να φάει ξύλο από τους πολλούς αυτοπροσδιοριζόμενους ως αναρχικούς, βουλευτές του:
<<Μην ακούτε και εμείς, άνθρωποι νοικοκυραίοι είμαστε>>
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου