Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

15.000  κροκόδειλοι      
 ελεύθεροι κι΄ωραίοι
στον ποταμό Λιμπόπο
      της  Αφρικής.........

Τώρα ως πρός εκείνο το <<ωραίοι>> ε!! ας μην υπερβάλουμε κιόλας.
 Αν και επειδή πρόκειται για μικρούς στο μέγεθος,αλιγάτορες που είναι, μόλις ...2 μέτρα, ίσως να είναι πιό σέξι και χαριτωμένοι από τους ενήλικες που φτάνουν ενίοτε και τα 6,5 μέτρα.
Επίσης τώρα που σας γράφω,ούτε και για το ελεύθεροι, μπορώ να εγγυηθώ για το σύνολο τους, αφού κατάφεραν ήδη να πιάσουν περίπου 2.ΟΟΟ μέχρι τώρα.
Πως τούς πιάνουν;
Καλέ!!! πολύ εύκολο και απλό.
Ρίχνουν ενα χοντρό σχοινί σαν λάσσο και τους δένουν τα δύο πίσω πόδια.Γιατί τα πίσω;
Νομίζω ότι άν προσπαθούσαν στα μπροστά πόδια, το σχοινί θα είχε γίνει τρίμματα,σε δευτερόλεπτα, από τους τρομαχτικούς σε δύναμη σαγώνες τους, αν σκέφτουμε ότι σε ένα μεγάλο κροκόδειλο, η δύναμη πίεσης ανάμεσα στα κοφτερά σαν ατσάλι δόντια του, φτάνει τους 2 τόννους.
Κυρίες μου ιδού πεδίον δόξης λαμπρό. Μπορούμε να κυνηγήσουμε και εμείς έναν απο τους <<δραπέτες>> και αφού με τρομερή ευκολία τον συλλάβουμε και εν συνεχεία τον θανατώσουμε, θα τον ανταλλάξουμε στον περίφημο γαλλικό οίκο HERMES  με μία τσάντα τους, που τη λένε  KELLY, από το όνομα της Γκρέις Κέλλυ, της αξέχαστης στάρ και πριγκίπισσας, για την οποία και είχε σχεδιαστεί αυτό ειδικά το μοντέλο.

Ειναι φτιαγμένη από δέρμα, baby-crocodile,(ακριβώς η περίπτωση μας) είναι πάντα και μόνο σε φλογερό κόκκινο χρώμα και κλείνει μπροστά
με το κλασσικό κούμπωμα του οίκου, με τη μικρή χρυσή  κλειδαριά.

Ομολογώ ότι  από χτές που διάβασα την είδηση,φαντασιώνομαι τον εαυτό μου,πρώτα με έναν baby-crocodile, στον ώμο, και αμέσως  μετά με μία Κέλλυ στα χέρια μου.

Υ.Γ. Το ειδυλλιακό ποτάμι της φωτό μου, δεν έχει καμία σχέση με τη Ζιμπάμπουε και τη Μπουτσουάνα,ούτε με το εκτροφείο κροκοδείλων Ρακουένα, που βρίσκεται ανάμεσα στις δύο αυτές αφρικανικές χώρες,αλλά όλες οι άλλες φωτό που προσπάθησα να βάλω και ήταν σαφώς πιο κατάλληλες, δέν <<άνοιγαν>> με τίποτα.  Sorry.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου