Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

                                     Γυναίκες σε μεγάλη κρίση                               
                   Οι ξένες μας δαγκώνουν για τους λογαριασμούς     
 Οι Ελληνίδες δαγκώνουμε τα χείλη για να τους αντέξουμε    


Στην αγορά της  Ρόδου, τα πράγματα δεν είναι καθόλου ρόδινα έτσι και ζητήσεις απόδειξη λογαριασμού σε κατάστημα με κινέζικα είδη.Αντί αποδείξεως εισπράτεις μία βαθύτατη δαγκωνιά και δύο χαστούκια, από τις εξαγριωμένες πωλήτριες που προέρχονται και αυτές από τη χώρα του πάλαι ποτέ Μεγάλου Τιμονιέρη (γράφε Μάο)

Στη Κύπρο πάλι η πρέσβειρα της Αιγύπτου, εμπνευσμένη ίσως από τις οδομαχίες της   πλατείας Ταχρίρ, δέρνει όχι μόνο την τελωνειακή υπάλληλο αλλά και τον προϊστάμενο της, όταν την παρακαλούν να μη μπει στον απαγορευμένο χώρο για επισκέπτες του αεροδρομίου της Λάρνακας.

Στην Ινδία στη μεγάλη διαδήλωση διαμαρτυρίας για την 23χρονή Γιότι που πέθανε με απερίγραπτα βασανιστήρια στα χέρια των  έξη βιαστών της, οι γυναίκες κρατούν μεγάλα πλακάτ που γράφουν:
<<Εσείς μας βιάζετε, εμείς σας το κόβουμε>> και  δεν το λένε μόνο αλλά το κάνουν και έργο.
Στην ταλαίπωρη Ελλαδίτσα μας, οι γυναίκες δαγκώνουμε μόνες μας τα χείλη μας, για να αντέξουμε στον κατακλυσμό ή μάλλον στο τσουνάμι των λογαριασμών, που μας έρχονται κάθε μέρα.
Πάντως εγώ φέτος αντί για τον Αϊ Βασίλη έστειλα γράμμα στον Νώε και τον απειλώ με  θανάσιμες δαγκωνιές, έως τελικής του πτώσης, αν βάλει στην επόμενη Κιβωτό που θα φτιάξει, ζευγάρι πολιτικών, (ασχέτου φύλου) και ζευγάρι εφοριακών και πάλι (ασχέτου φύλου).
Το επάγγελμα μετράει για την πραγματοποίηση της απειλής μου, όχι αν θα είναι άνδρες ή γυναίκες.

Υ.Γ. Φίλος ή φίλη, μου έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα, να μην είμαι αφελής, αλλά να καταλάβω οτι  οι συριζαίοι, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι με τις δηλώσεις τους, θα ανέβουν και άλλο οι χρυσαυγίτες, τότε όμως, όλοι οι του κεντροαριστερού-σοσιαλιστικού χώρου, τρομαγμένοι από αυτή  την άνοδο, θα τρέξουν να μπούνε υπό τη σκέπη τους. ΛΕΤΕ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου