Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Καλά και αυτό το "παιντί" ο ΓΑΠ ντέ, βρέ παιδί μου, που βρίσκεται σε ποιό παράλληλο σύμπαν διαβιεί και δεν μπορεί να κάνει ούτε μια δήλωση διάψευσης μόνος του;;;;;;;;;;;

Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι τον συγγραφέα της πολυσέλιδης διάψευσης, τον κ. Γ. Ελενόπουλο, δεν τον γνωρίζω, αλλά έχω σχηματίσει άποψη για εκείνον εκ του μακρόθεν, όταν στην οθόνη τον διέψευδε κατηγορηματικά, ο τότε πρωθυπουργός κ. Παπαδήμος και εκείνος επέμενε στη ψευδή πληροφορία που είχε μεταδώσει, για ένα ανύπαρκτο τηλεφώνημα που τάχα είχε γίνει.
Δεν μας λέει όμως τίποτα για το συγκλονιστικότερο σημείο του βιβλίου του Θαπατέρο "Το Δίλλημα" στο οποίο ο ίδιος αναφέρει ότι παρακολούθησε ζωντανά," τον πολιτικό θάνατο ενός πρωθυπουργού," βέβαια λόγω των λαθών του.
 Δεν αμφιβάλλω ότι η υπακοή στον εργοδότη του, είναι προτέρημα αλλά δεν ξέρει ότι ασφαλέστερο είναι σε τέτοια θέματα να επιλέγεται η σιωπή και η λήθη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ο εργοδότης πάντως το κατάλαβε και το αποδεικνύει έμπρακτα εδώ και χρόνια με την παντελή απουσία του, από την Ελλάδα.
Για δέστε λίγο τη δεξιά πλευρά αυτής της ίδιας υποτίθεται φωτό . Τι καταλαβαίνετε;;; Κάποιος πλησίον του ΓΑΠ, "εξαφανίστηκε" μαγικά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου