Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Αφού έχει επεκτείνει τα περίφημα "15 λεπτα δημοσιότητας" του Αντυ Γουώρχολ, ο Πέτρος του ΣΥΡΙΖΑ σε 15 ώρες τώρα γλυκάθηκε και επιθυμεί να τα κάνει 15 μέρες

Νάτος και ο δηλώνων συνεχώς και ακαταπαύστως. Τώρα μετά την "ομπρέλα" που του πρόσφερε ο Αλέξης, το γύρισε στο στυλάκι, πρίν από τους αφορισμούς ας κάνουμε και ενα λιβανιστήρι και μετά ρίχνουμε τη καρπαζιά (διπλή μάλιστα ) για όλους εμάς Κάτι σαν να λέμε "ολίγον έγκυος"
Να τι είπε λοιπόν ο καρηκόμοος και  πλέον γκριζομάλης βουλευτής.
"Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει κυβέρνηση ΑΛΛΑ δεν πρέπει να υποκύψουμε στον λαϊκισμό γιατι τότε, όταν γίνουμε, θα μας καταβροχθίσει όλους αμάσητους"
Προφητικό, αν εννοεί τις πλέον απολύτως αχνότατες αναγγελίες για επαναπροσλήψεις απολυμένων,τις οποίες ο Γ. Δραγασάκης τις είχε χαρακτηρίσει ως "ανάκληση μαξιμαλιστικών σχεδίων".
Εμένα όμως εκείνο το σημείο των Τατσοπούλειων δηλώσεων, που μ' έκανε να ανατριχιάσω σύγκορμη, ήταν το "όνειρο του ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει το έθνος, όπως είχε γίνει το ΠΑΣΟΚ, το 1981" και το ότι πρόσθεσε "χωρίς τα μεγάλα λάθη που εκείνο έκανε" ουδόλως με καθησυχάζει.
 Τουναντίον μάλιστα.
Μόνη μου ελπίδα η επίσης δήλωση του περί σεξουαλικής  "τακτοποίησης"των μισών γυναικών της Αθήνας. Ε! αφού τις μισές τις "βόλεψε" ως μαυρομάλλης, ας ασχοληθεί και με τις άλλες μισές ως γκριζομάλης  τώρα και να αφήσει τη μία και πιό σημαντική -την Ελλάδα- στην ησυχία της.Και εμάς μαζί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου