Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Η εβδομάδα αρχίζει με πολιτικές ειδήσεις, αφού σε τοπικό επίπεδο, ο Χρήστος Μάτης αναγέλλει την υποψηφιότητα του για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, τη Τετάρτη 6 Νοεμβρίου στις 7μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου -Δημαρχείο.

Ναντέζντα Κολοκονίκοβα μία από τις φυλακισμένες -μέλη του ρωσσικού μουσικού συγκροτήματος Pussy Riot που τόλμησε να κοροϊδέψει με τα τραγούδια της, την ιερότητα της προσωπικότητας του Βλάντιμιρ Πούτιν.Το μέγα ερωτηματικό είναι -σύμφωνα με την οικογένεια της- ότι εδω και 18 μέρες τους είπαν ότι μεταφέρθηκε σε άλλη φυλακή, αλλά από τότε τα ίχνη της αγνοούνται.

SAKOYNTALA  DEVI  θα τη βλέπουμε σήμερα σαν doodle  στο   
Google, γιατί σήμερα γιορτάζει τα 84α γενέθλια της. Ονομάσθηκε  δίκαια η "Γυναίκα-κομπιούτερ" γιατί το 1977 κατάφερε να νικήσει με τη δύναμη του μυαλού της καθώς είναι αριθμομνήμων, δύο φορές τα κομπιούτερ. Πρώτα όταν βρήκε πρώτη την 23η ρίζα ενός  9ψήφιου αριθμού και λίγους μήνες μετά όταν βρήκε  πρίν από το κομπιούτερ τη κυβική ρίζα του αριθμού 188.132.517. Χρόνια πολλά και από τη Θεσσαλονίκη, δια μέσου αυτού του μπλόγκ.

Κράτησα για να κλείσω με τη πιό σημαντική είδηση.
Φωτό από το σημείο δολοφονίας των δύο νέων ανδρών-μελών της Χ.Α. με τη προσωπική ευχή, αυτό να είναι το τελευταίο αίμα που χύνεται στην Ελλάδα μεταξύ συμπατριωτών και να βοηθήσει ο Θεός και εμείς όλοι               να μην κυλήσουμε σε ένα νέο εμφύλιο πόλεμο,                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου