Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Σήμερα για να ξανοίξει λίγο η μαύρη απογοήτευση από τη φιλαργυρία ΟΛΩΝ των βουλευτών ΟΛΩΝ των κομμάτων, που είναι υπεύθυνοι για τους "δολοφονικούς" φόρους που μας επιβάλλουν συνέχεια, δημοσιεύω δύο φωτό από τον "Καρυοθραύστη" του Τσαικόφσκι.Mόνο που ο βουλευτής Ν.Δ. Ι.Τζαμτζής δεν μου άφησε ούτε ένα λεπτό χαράς. Οι δηλώσεις του πιό κάτω.

Από τη παράσταση της Εθνικής Λυρικής σκηνής που θα παίζεται ως τις αρχές του νέου έτους.
Από τη παράσταση των Κρατικών Μπαλέτων της Μόσχας, που θα εμφανιστούν για δύο παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και μετά για περισσότερες στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Η υπόθεση  του μπαλέτου.
Ο Καρυοθραύστης,(το εργαλείο που ανάμεσα στο πάνω μέρος του, βάζουμε τα καρύδια και τα σπάζουμε πιέζοντας τον, αποτελεί το πιό "ονειρικό" και "ζαχαρένιο" μπαλλέτο, κοσμαγάπητο γιατί ξαναζωντανεύει τα παιδικά όνειρα και την προσμονή για τα δώρα των Χριστουγέννων παιδιών και ενηλίκων.
Η μικρή Κλάρα,κάπου στη Γερμανία (πάλι η Γερμανία) παίρνει για δώρο από τον νονό της ένα καρυοθραύστη που είναι σε σχήμα μικρού στρατιώτη. Μόνο που είναι ένας μαγικός στρατιωτάκος γιατί ζωντανεύει μαζί με όλα τα άλλα παιχνίδια της, όταν εκείνη πέφτει να κοιμηθεί και την οδηγεί στο βασίλειο των ζαχαρένιων ονείρων, τώρα πιά σαν μαγεμένος πρίγκιπας..
Βέβαια όταν ξυπνά, βλέπει ότι ο μαγικός στρατιωτάκος της που της χάρισε ένα τόσο όμορφο και παραμυθένιο ταξίδι στα όνειρα της, έχει ξαναγίνει και πάλι ενας όμορφος μεταλλικός καρυθραύστης.
Αλλά η μικρή Κλάρα και οι θεατές του μπαλλέτου, έχουν κερδίσει δύο ώρες μουσικής και χορευτικής ευδαιμονίας, μέσα από μιά φαντασμαγορική πολιτιστική ψυχαγωγία που τόσο μας χρειάζεται στούς γκρίζους και βασανισμένους καιρούς που ζούμε.
Νάτο-νάτο το παχουλό παλικαρόπουλο ο βουλευτής Ιορδάνης Τζαμτζής της Ν.Δ. που δήλωσε με περισσό θράσος σήμερα στον ΑΝΤ "Αν είναι να παίρνω μόνο 2.000 ευρώ σαν βουλευτής τότε δεν θέλω να είμαι"
Και εγώ λέω, να του δώσουμε στις εκλογές 8.330 (όχι ευρώ, κάθε μήνα, όπως έχει συνηθίσει) αλλά 8.330 κιλά κατάμαυρο φούμο για να του πραγματοποιήσουμε και την επιθυμία του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου