Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Από το κυρίαρχο θέμα των ημερών, δεν μπορείς να ξεφύγεις, γι΄αυτό προτίμησα να μιλήσουν πλέον εύλογα τα φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Πως αλλάζουν πρόσωπα και κινήσεις, όταν δεν βρίσκεται ο" αρχηγός" ψηλά δίπλα στο άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες, να χαιρετά
τα Χρυσαύγουλα που κρατούσαν τις αναμένες δάδες στη
παρέλαση - παρωδία της χιτλερικής Νυρεμβέργης.
Να και ο "υπαρχηγός" Χρήστος Παππάς ωρυώμενος, ο οποίος στο σπίτι του, κρατούσε με ευλάβεια σαν εικόνισμα παλιά άδεια μπουκάλια κρασιού, επειδή είχαν στην ετικέτα τους τον Μουσολίνι, να χαιρετά ναζιστικά.
Τώρα επειδή το μαλλάκι το βλέπω δυσανάλογα μαύρο με την ηλικία, και έτσι και μείνει κανά μήνα σε περιορισμό,απλά ρωτώ, στις φυλακές μοιράζουν και μπογιές μαλλιών;;;;;;;;;;;;;;;;;;; γιατί σαν να οσμίζομαι άσπρη ρίζα να ξεμυτάει. Γέλιο που θα πέσει.
Να και μία από τις τρείς Χρυσαυγουλίτισες (εκ του αυγού του φιδιού)
που συνελήφθησαν και που οδεύει υπερήφανη και προτάσσοντας τα στήθη της στη φυλάκα.
Αραγε γνωρίζει ότι στη ναζιστική και νεοναζιστική ταξική ιεραρχία οι γυναίκες βρίσκονταν και βρίσκονται στη κατώτατη κατηγορία , λίγο  πιό πάνω από τα ΑΜΕΑ και ο μόνος επιτρεπτός τους ρόλος ήταν είτε να λειτουργούν ως "σκεύη ηδονής" για τους κυρίαρχους άνδρες είτε ως απλές παιδοποιητικές μηχανές. Διάβασε και κάτι κορίτσι μου τώρα που θα έχεις χρόνο ελεύθερο, εκτός και αν οι δύο κατηγορίες που ανέφερα την ικανοποιούν και την καλύπτουν πλήρως..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου