Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Καλοπροαίρετες συμβουλές και παραινέσεις πρός συζύγους πολιτικών ανδρών, για να μήν γίνονται αντικείμενα αρνητικών σχολιασμών , ενώ διακαώς επιθυμούν το ακριβώς αντίθετο.

 
 

To έχω ζήσει εκ του σύνεγγυς και γι΄αυτό τολμώ να δίνω και συμβουλές σε συζύγους πολιτικών.
Οσο βρίσκονται στα πολιτικά ή εκλογικά γραφεία των συζύγων τους, είναι κυρίαρχες βασίλισσες ή έστω αντιβασίλισσες και αποδεκτές από όλους.
Αν όμως τύχει και εμπλακούν και στα γραφεία των πολιτικών θέσεων (υπουργοί κ.λ.π.) στις οποίες έχουν ορισθεί οι σύζυγοι τους, τότε καραδοκεί να πέσει πάνω τους βαρύς ο πέλεκυς της διαπόμπευσης για τη παραμικρή αβλεψία τους, (η οποία άν είχε γίνει από μία οποιαδήποτε υπάλληλο θα περνούσε αναίμακτα). Ακολούθως τώρα  γίνονται και θέμα στα διαδίκτυο, με προβοκατόρικα άρθρα και τίτλους όπως ο σημερινός"Αγριος καυγάς ανάμεσα σε σύζυγο βοριοελλαδίτη υπουργού και στον περιφερειάρχη," με πλήρη αναφορά των ονομάτων τους, τα οποία εγώ αποσιωπώ για να μη ρίξω και άλλο λάδι στη φωτιά.
Προτείνω λοιπόν σε όλες τις σχετικές κυρίες, να ακολουθήσουν τα παραδείγματα των συζύγων των τριών εκλεγμένων πρωθυπουργών από το 2004-2013, που σπανίως έως ποτέ διάβαιναν το κατώφλι του πρωθυπουργικού Μεγάρου Μαξίμου και φυσικά ποτέ δεν ανακατευόταν με πρωτόκολλα και λίστες υποδοχής επισήμων. Ήξεραν τι έκαναν.
Προσεχώς  -  προσεχώς
Θα έχουμε φωτορεπορτάζ από τη δωρεά της Unifarm στη ΣΤΟΡΓΗ στο Ξενώνα φιλοξενίας της που ολοκληρώνεται άμεσα, επίσης
φωτορεπορτάζ από τη γιορταστική επετειακή βραδιά στο TRE MARIE
και ακολούθως από την επανέναρξη του ιστορικού Ράλλυ Β. Αιγαίου, και τον τελικό του τουρνουά τέννις στο Χάγιατ,
μαζί με πολλές-πολλές άλλες ενδιαφέρουσες κοινωνικές πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου