Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Μετά το φινάλε της "τεράστιας" προεκλογικής συγκέντρωσης του Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη των 1500(με το ζόρι) ατόμων να και τι εξαγγελίες έκανε. Διαβάστε τις στο τμήμα "Ηθικόν επιμύθιον"

Εγώ τώρα που είχα τη τύχη::: ή ατυχία να υποστώ όλη τη φασαρία από  το στήσιμο των τεράστιων πύργων, που κουβαλούν πάνω τους, ακόμα πιο τεράστιους προβολείς και  γιγαντιαία μεγάφωνα, στη παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης.
Να υποστώ επίσης τον ολοήμερο θόρυβο για το κρέμασμα των μπάνερ, με τα  διάφορα σλόγκαν, έρχομαι να ρωτήσω.
Αξίζουν Αλέξη, όλα τα εκατομύρια που δαπανήθηκαν για αυτή τη σύναξη των 1500 το πολύ ανθρώπων;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πίστευω για να συμφωνήσω με όσα γράφει το μπάνερ του ΣΥΡΙΖΑ, "Η ΕΡΤ ανήκει σε όλο το λαό" θα ήταν προτιμότερο αυτά τα εκατομύρια που ξόδεψες για τη προεκλογική σημερινή σου συγκέντρωση και το ποσό το αναφέρω μετά λόγου γνώσεως, να δίνονταν στους πρώην εργαζόμενους της πρώην ΕΡΤ, που ακόμα μένουν στην Αγία Παρασκευή απλήρωτοι φυσικά  εδώ και τρείς μήνες.
Αχ βρέ Αλέξη, πόσο γλυκιά σου φαίνεται η εικόνα σου ώς αρχηγού, πάνω στην εξίσου πανάκριβη και τεράστια γιγαντο-οθόνη ειδικότερα τώρα που προηγείσαι κατά μία μονάδα στα γκάλοπ. Σου λέω πάντως ότι άδικα  προσπαθούν οι εικονολήπτες σου, να δείχνουν γεμάτη μια παραλία παραμένει πεισπαματικά άδεια.

Φοβάμαι ότι θα πληρώσεις και εσύ τά λόγια με τα οποία άνοιξες την προεκλογική σου  ομιλία λέγοντας "Ο ψεύτης το πρώτο χρόνο χαίρεται" ή   μάλλον στη πρώτη του προεκλογική ομιλία χαίρεται" και (προσθέτω εγώ) στη πρώτη του προσπάθεια να δείξει μία πλασματική και αναληθή τηλεοπτική εικόνα χαίρεται.
 Αυτά και να είσαι καλά στην υγεία σου.
Ηθικόν επιμύθιον μετά το φινάλε της ομιλίας Τσίπρα.
1ον) Ξαφνικά η μονομερής καταγγελία του δανείου μας απο τον ΣΥΡΙΖΑ προς τους κακούς Ευρωπαίους και το ευρώ, έγινε....ορθή διαπραγμάτευση και ρήτρα χρόνου αποπληρωμής δανείου.Τι περίεργο;
2ον) Όλως ξαφνικά και ανέλπιστα  επίσηςγια τους αφελώς ελπίζοντες  ακόμα, οι επαναπροσλήψεις των απολυμένων πάσης μορφής, υπέστησαν ολική εξαφάνιση από τις προεκλογικές εξαγγελίες Τσίπρα. Delete που λέμε ελληνικά.
3ον) Αντί των επαναστατικών διακυρήξεων τύπου Βελουχιώτη (γουναράδικα κ.λ.π.) από τους βουλευτές του,τώρα έχουμε απλές και απολύτως γενικόλογες υποσχέσεις για μαθητές που θα έχουν πρωινό και γέροντες που θα πηγαίνουν στα νοσοκομεία.
Ασε ρε Αλέξη, και σε ενημερώνω ότι σε πρόλαβαν τα τηλεοπτικά κανάλια και οι σύλλογοι συμπαράστασης που δεν υπόσχονται αλλά ΠΡΑΤΟΥΝ καθημερινά βοηθώντας τους άνεργους συνανθρώπους μας.
4ον) Υπόσχεση στο φλού, μόνον για τον κατώτατο μισθό, που τι περίεργο, στα χαρτιά και όχι στη πραγματικότητα μένει ακόμα ο ίδιος, αρα και πάλι στα χαρτιά θα σταθεροποιηθεί επί βασιλείας Αλέξη.
5ον) Κουβέντα καμία στο στύλ "σιγή ιχθύος"  για την ανεργία των νέων και  εκπόνηση προγραμμάτων εργασίας.
Αυτά τα ολίγα από τα πολλά που θα μπορούσα να γράψω και σταματώ για να μην σας κουράσω περισσότερο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου