Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Γειά σας βρέ καλόπαιδακαι λεβέντες του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, με τις σημαίες σας διπλωμένεςκαι κάθε σκέψη για υπεράσπιση των απολυμένων από το ΚΚΕ, "θαμμένη"" κάτω από τις επιταγές του ελληνικού Σοβιέτ.


Νά και επικεφαλής "λεβέντης" του ΚΚΕ με υψωμένη τη γροθιά για να δώσει με πιό μεγάλη δύναμη στούς ταλαίπωρους απολυμένους του από το ΚΚΕ, τη χαριστική βολή, κάτι που δεν θα κατάφερνε να το κάνει καμία πλουτοκρατία με τόσο αποτρόπαιο τρόπο..
Ο αστικός μύθος λέει ότι ακόμα και τη μάνα του φωνάζει συντρόφισα, ενώ το ρολόι του, όπως υπερήφανα το δείχνει όταν ποζάρει μπροστά στο πορτρέτο του Λένιν, έχει στο καντράν τόν Στάλιν, από τους πλέον αιμοδιψείς σφαγείς της παγκόσμιας ιστορίας.
Εγώ όμως απορώ, πώς του είναι δυνατόν τη προκάτοχο του, επί 22 χρόνια στην ίδια καρέκλα, Αλέκα Παπαρήγα να την εξωπετάξει χωρίς να πεί έστω και δύο ψεύτικα λόγια γιά τις υπηρεσίες της στο κόμμα τους. Ας γνωρίζει όμως ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται.
Ακόμα μία τεράστια απορία μου είναι, ότι αν αυτό που έκανε το ΚΚΕ, το είχε κάνει η Ν.Δ. θα είχε βράσει το διαδίκτυο από σχόλια και κατάρες.
Ενώ τώρα σιωπή τάφου, ακόμα και από τους ΚΝΙΤΕΣ. Ελέος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου