Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Καίγεται και πάλι αυτή η ταλαίπωρη χώρα από άκρη σε άκρη, μέρα νύχτα "καίγεται" όμως καί από τις τρανταχτές παρανομίες, στα κέντρα διασκέδασης, που είναι κατάμεστα και καθόλου σε κρίση.

Να και ο<< νομοταγής>> τραγουδιστής που τιμά την υπογραφή του και τραγουδά αφάνταστα κεφάτος, στο κέντρο που είχε σφραγίσει πρίν λίγες ώρες το ΣΔΟΕ στη Χαλκιδική. Εκεί ο ο νόμος γράφτηκε στα παλιά παπούτσια και τα δικά του (αν έχει) και των ιδιοκτητών, που όχι μόνο έσπασαν τις σφραγίδες και άνοιξαν το κέντρο τους, αλλά δημοσιεύουν και στο Διαδίκτυο, εμπρηστικές δηλώσεις ότι δεν φοβούνται κανέναν.

Και γιατί να φοβούνται άλλωστε όταν ΣΥΜΦΩΝΑ με τον νόμο, θα πληρώσουν μόνο 12.500 ευρώ για φοροδιαφυγή 400.000, ευρώ αφού η τιμωρία για τον  παρανομούντα ιδιοκτήτη είναι μόνο για 15  αποδείξεις, άσχετο αν δεν έχει κόψει 1115 ως έπρεπε.
Αυτό που προσπάθησα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το βγάλω, γιατί η φωτό παραμένει κομμένη, είναι ο σωρός από τα πιάτα και τα λουλούδια που φτάνουν (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ως τα γόνατα του τραγουδιστή.
Αντί να μαζεύει ο ΣΥΡΙΖΑ πέτρες και λοστούς και καδρόνια, όπως γράφει το κορυφαίο στέλεχος του, ο κ. Καραγιάννης, για να κάνει γιουρούσι τον Σεπτέβριο, καλύτερα να κάνει ένα γιουρούσι τώρα στα νυχτερινά κέντρα και εκεί σε στύλ Εβίτας Περόν, να πάρει από τους διασκεδάζοντας  και ουδόλως εν κρίση διαβιούντες, "κεφαλικό φόρο" 100 ευρώ, για να μοιραστούν τα χρήματα στους άνεργους.
Τι έγινε δηλαδή, τρία σπασμένα πιάτα λιγότερα για τον καθένα τους, αλλά ίσως τρια πιάτα γεμάτα φαγητό για τους δυστυχούντες.

 '

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου