Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Ενα πελώριο λυπημένο ΓΙΑΤΙ, στα μάτια και την έκφραση του μικρού Ντάνιελ που εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται ανάμεσα στους αγγέλους όπως και ο ιδιος. Αγγέλους που δεν υπέστησαν τα πιό φρικτά βασανιστήριο όπως αυτά που του έκαναν με σαδιστική (και ανεξήγητη) μανία η ίδια η "μάνα"του και ο γκόμενος της.

Αναρωτιέμαι τι μπορεί να κρύβει η ψυχή ενός ανθρώπου που ηδονίζεται να βασανίζει τόσο φρικτά σωματικά και ψυχικά ενα πεντάχρονο  ανυπεράσπιστο παιδάκι, που όπως φαίνεται και από τη φωτό, αληθινά έμοιαζε με άγγελο.
Αλλη μια απορία μου, είναι για τις κοινωνικές λειτουργούς και δασκάλες του παιδικού σταθμού, που είναι αδύνατο, να μην είχαν καταλάβει το δράμα του, όταν τό έβλεπαν να ψάχνει στα σκουπίδια μηπως και βρεί μια μπουκίτσα φαγητό, ή οταν το έβλεπαν σκελετωμένο και ξυλοκοπημένο κάθε μέρα.
Η μόνη μου παρηγοριά, γιατί τα 30 χρόνια φυλακή στους "γονείς" είναι ελάχιστα μπροστά στα εγκλήματα που είχαν κάνει πάνω του, στις φυλακές που κρατούνται να υποστούν έστω και κατ' ελάχιστο τα ίδια από τους συγκρατούμενους τους, που έχουν ενα ειδικό κώδικα τιμής καί πληρώνουν με το ίδιο "νόμισμα" τους δολοφόνους και βασανιστές μικρών παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου