Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σταύρος Καλαφάτης με τη παραίτηση του από αν.υπουργός Περιβάλλοντος και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, κατάφερε το Μέγιστο.

Και το μέγιστο είναι η πολιτική ηθική, την οποία η Ν.Δ. με εντελώς αστόχαστες κινήσεις, κατακρεούργησε με τρόπο μάλιστα ΜΗ αναστρέψιμο , εντελώς παράλογο και αδικαιολόγητο..
Προσπάθησε να "εξωπετάξει"'έναν εν ενεργεία Περιφερειάρχη, (στον οποίο μάλιστα δεν είχε να προσάψει τίποτα το μεμπτό) και να προκαλέσει όχι μόνο εμφύλιο σπαραγμό αλλά το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ντροπή  και διχόνοια στους οπαδούς της. 

ΕΥΤΥΧΩΣ ήρθε η υποψηφιότητα Σταύρου Καλαφάτη. 

Σήμερα ο Σταύρος Καλαφάτης (φωτό) πρώτα με την απαραίτητη παραίτηση του, από την αξιοζήλευτη θέση του υπουργού και δεύτερον με τη λιτότητα της ανακοίνωσης του, επανέφερε την ηθική τάξη που εξακολουθεί να διέπει ορισμένους (δυστυχώς ΜΟΝΟΝ ορισμένους ) από τους πολιτικούς της ίδιας με αυτόν, παράταξης.

Προσωπικά του εύχομαι ο τίμιος πολιτικός αγώνας που είμαι σίγουρη ότι θα κάνει, χωρίς λεκτικές γελοιότητες και ακρότητες, στις οποίες μας συνήθισε, ο νύν δήμαρχος και πολιτικός του αντίπαλος στις εκλογές του προσεχούς Μαίου να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα και για εκείνον και για τους Θεσσαλονικείς.
Επειδή σήμερα διάβασα κάποιες "περίεργες" πληροφορίες περί παράκλησης του ανωτέρω υποψηφίου να παραμείνει για να "βοηθήσει" στο υπουργείο ΠΕΚΑ, κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, μην και οι καλές χτεσινές εντυπώσεις καταρρεύσουν απότομα, σαν χάρτινος πύργος λόγω λανθασμένων  σημερινών ή και αυριανών κινήσεων.
ΠΡΟΣΟΧΗ, η υπομονή του κόσμου που έχει και μυαλό και κρίση, έχει εξαντληθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου