Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

"Οποιος βιάζεται σκοντάφτει" αθάνατη ελληνική θυμοσοφία, δεν σε άκουσα και "σκόνταψα και έπεσα" με τα μούτρα στη κρίση μου για τον "εκπεσόντα Αγγελο" και πολύ μα πάρα πολύ τζάμπα μάγκα, όπως τον άκουσα πρίν λίγο.

 
 
 
 
Δεν τον είχα ακούσει να μιλά για αυτό και είχα εμμέσως υπερασπιστεί όχι τον ίδιο αλλά την επιλογή ενός νέου μορφωμένου οικονομολόγου επικεφαλής μιας τράπεζας. Τώρα που τον άκουσα
ΕΦΡΙΞΑ.
Τέτοια αμετροέπεια λόγων και τόνου φωνής στο στυλάκι ( Θεέ μου,τώρα τι να κάνω αφού αναγκάζομαι -καταδέχομαι- να μιλώ με εσάς τους παρακατιανούς) ειλικρινά σπάνια έχω ακούσει στη σημερινή εποχή από νέους ανθρώπους.
Ο "εκπεσών Αγγελος" που θα "ταπώσει άσχημα" κατά τη προσφιλή του και επαναλαμβανόμενη συνεχώς από τον ίδιο ατάκα, ένα  δεν έχει ακόμα καταλάβει. Στην Ελλάδα θα γυρίσει  από τις φυλακές του Μάλτεπε της Πόλης, με χειροπέδες και ως κατηγορούμενος για κατασπατάληση 400.000.000 ευρώ από δημόσιο χρήμα και όχι όπως έφυγε σαν διεθνές,"Golden boy"  που έδινε μόνο διαταγές. Ευτυχώς που κατάφερε και τακτοποίησε τα "ραντεβού του" με ανθρώπους από το Ντουμπάι, που τους κάλεσε στη Πόλη, γιατί πολύ φοβάμαι ότι το σαλόνι των φυλακών δεν θα το βρεί του επιπέδου του για τα διεθνή του deals.
"Αμοιρη πατρίδα μας, πόσες μαχαιριές θα φάς ακόμα και πόσες  μένουν να αποκαλυφτούν;;;Το ξαναγράφω με πόνο ψυχής.
Τουλάχιστον να μπορούσαν να γυρίσουν κάποια από αυτά τα εκατομμύρια πίσω. Ειδικότερα εκείνα του Γριβέα και του "συνεταίρου του" Ανδρίκου Παπανδρέου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου