Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

"Μαργαριτάρια" ασυνταξίας και ανορθογραφίας σας υποσχέθηκα να δημοσιεύσω "αλιευμένα" από τα "πόθεν έσχες" των βουλευτών μας. Ιδού μερικά, με τη παρατήρηση ότι οι πιό παλιοί που είχαν φάει "κράξιμο" άλλες χρονιές φέτος ή έγιναν πιό προσεχτικοί ή άλλοι τους τα έγραψαν.


 Μην νομίζετε ότι τα "πόθεν έσχες" τους οι βουλευτές μας, τα έγραψαν με κλειστά μάτια (όπως δείχνει η φωτό) αλλά δυστυχώς τα αποτελέσματα είναι σαν να το έκαναν.
Εχουμε και λέμε:
Λ. Αυγενακης, ζήλεψε τον Γιάννη Αγιάννη του Β. Ουγκώ και περιγράφει έτσι την ιδιοκτησία του."Οικόπεδο σε ερειπωμένο κτίσμα,(μάλλον εννοεί) Ερειπωμένο κτίσμα σε οικόπεδο, πρώην σταύλος ετοιμόρροπο"
Ελεήστε τον.
Αρια Αγάτσα. Το γραπτό της είναι πουαντιγιέ από τις ατέλειωτες μουτζούρες, που έχει κάνει,
 κάποιος να της μιλήσει για το μπλάνκο.
Σε αντίθεση, ο Κ. Αϊβαλιώτης, χαράκωσε το γραπτό του ( και τα μάτια μας μαζί), με κάθετες και οριζόντιες ρίγες και κανά δύο πλάγιες για ποικιλλία.
Μισέλ Ασημακοπούλου,για κάθε λάθος της, ένας κύκλος γύρω του, και μετά με ένα βελάκι, προσδιορίζεται η νέα του θέση.
Σοφία Καλαντζάκου και Ευριπίδης Τσακαλώτος, ορθογραφικά λάθη ακόμα και σε τοποθεσίες όπως η Κηφισιά όπου έχει τα ακίνητα του..
Η Ελενα Κουντουρά δηλώνει ότι είναι "εκ διάσταση"  η Μιλένα Αποστολάκη γράφει λάθος ακόμα και  το όνομα του μοναχογιού της.
Τέλος (για σήμερα) Ο Γ. Αποστολάκος, δηλώνει ότι το Ι.Χ. του πεθερού του, είναι ηθικότατο και γι΄αυτό όπως γράφει "φυλάσσεται στο γκαραζ για "ΗΘΙΚΟΥΣ" λόγους. Σίγουρα αυτό το Ι.Χ. θα γλυτώσει τον βιασμό, ΕΜΕΙΣ πάλι όχι.

Και ύστερα απορείτε πώς με 300 βουλευτές πάμε από το κακό στο χειρότερο.
Τώρα αρχίζετε να καταλαβαίνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου