Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

"Θα ξανασυναντηθούμε στα γουναράδικα" πως η σημερινή Βουλή, ξαναφέρνει μνήμες του απεχθούς και αδελφοκτόνου Εμφυλίου πολέμου των Ελλήνων.






Στο τελευταίο μου μυθιστόρημα "Η ΑΠΑΓΩΓΗ" ξεκινά η δράση  του με τον ταυτόχρονο θάνατο δύο ανθρώπων της φανταστικής ηρωίδας Μηλιώς και του Αρη Βελουχιώτη, που αποτέλεσε τη πιό εμβληματική μορφή του αντάρτικού κατά των Ναζί (είτε μας αρέσει είτε όχι) ο οποίος μετά την ονείδιστη διαγραφή του από το ΚΚΕ αυτοκτόνησε με το μαύρο του Κόλτ, στη κορφή του Φάγγου, καθώς κατάλαβε ότι ούτε η πατρίδα του, ούτε το κόμμα του,ούτε η ιστορία είχαν πιά τότε θέση για εκείνον.
Και επειδή οι αυτοκτονίες για ιδεολογίες είναι σπάνιες, εμένα η δική του με συγκίνησε και ας μην ανήκα ποτέ στο κουμουνιστικό-αριστερό χώρο.
Ομως 68 χρόνια και ενα μήνα μετά από τότε Ελληνες βουλευτές στην ηλιθιότητα τους να κάνουν φιγούρα επαναφέρνουν μνήμες του εμφυλίου δηλώνοντας "Θα ξανασυναντηθούμε στα γουναράδικα" και εν πολλοίς το καταφέρνουν να παίζουν σήμερα αυτές οι δηλώσεις σε όλο το Διαδίκτυο.
Αυτή η δήλωση αναφέρεται ότι λεγόταν από τις αλεπόυδες όταν βγαίναν για κυνήγι στα κοτέτσια και σήμαινε ότι αν τις έπιαναν θα ξαναβλεπόταν σκοτωμένες πιά πάνω στο πάγκο του γουναρά.
Δεν είναι αίσχιστη ντροπή, να λέγονται τέτοιου είδους απειλές από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που θέλουν να κυβερνήσουν μάλιστα.;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ποιό θάναι η επόμενη απειλή τους, μήπως να κόψουν τα κεφάλια των αντιφρονούντων και να τα κρεμάσουν στο στύλο του ηλεκτρικού, όπως είχε γίνει για τα κεφάλια του Βελουχιώτη και του Τζαβέλλα.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ντροπή από μένα σέ οποιόν ονειρεύεται να ξαναδιχάσει την Ελλάδα και εύχομαι αυτά που απειλεί για τους άλλους να τιμωρήσουν ψηφοθηρικά και μόνον τον ίδιο. Ηθική τιμωρία δεν ζητώ, γιατί αναρωτιέμαι αν υπάρχουν ψήγματα ηθικής σε παρόμοιες εξοργιστικές δηλώσεις ή όλα τα καλύπτει η διάθεση για ηλίθια αυτοπροβολή.;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου