Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Εγινε και ο Μανώλης Γλέζος στα 95 του φασίστας;; ο μόνος που έχει γνωρίσει στο κορμί του και ΓΕΝΝΑΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ σ' αυτή τη Βουλή των εκατομμυριούχων να

....... δούμε τι θα γράψουν οι αριστεροί "δημοκράτες"
δημοσιογράφοι για την άρνηση του Μανώλη Γλέζου να κοπεί η επιχορήγηση της Χρυσής Αυγής.
Εγώ Χ.Α. 100% ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, αλλά δεν μπορώ να μην εκνευριστώ, με την απόλυτη γελιοποίηση του Μιχάλη Λιάπη, (έστω το παραδέχομαι αντιπαθούς ως υπουργού) για ένα τροχαίο, που στο κάτω-κάτω μόνο τον εαυτό του έβλαψε και  όμως έχει γίνει πολύωρο σίριαλ τόσες μέρες.
ΤΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ  με την ένοχη σιωπή και το συντροφικό κουκούλωμα εκ μέρους των "δημοκρατικών " δημοσιογράφων  της αποτρόπαιας για μένα εν ψυχρώ και έξ΄επαφής δολοφονίας δύο νέων ανθρώπων, μελών της Χ.Α.
Και όταν ήρθε επιτέλους η πολυαναμενόμενη προκήρυξη των δολοφόνων -τρομοκρατών, ποιο ήταν το σχόλιο που κυριαρχούσε στις αναλύσεις και τα μονοστηλάκια  των "δημοκρατικών" δημοσιογράφων ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ότι μάλλον γράφτηκε από κάποιον που είναι¨"παλιοσειρά" στο χώρο των τρομοκρατών.
 Χάθηκε πιά εντελώς και κυρίως δυστυχώς από τα ΜΜΕ  το μόνο ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ στοιχείο, που πρέπει να τα διακρίνει και είναι η αντικειμενική θεώρηση  ΟΛΩΝ των γεγονότων.
 Τι κρίμα για τα τόσα χρόνια που δουλεύω  ως δημοσιογράφος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου