Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

"Εσφαλα και θα τιμωρηθώ" ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ακούστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα δημόσια, από χείλη πρώην υπουργού, αυτές οι 4 λεξούλες ανύπαρκτες ως τώρα στο λεξιλόγιο των Ελλήνων πολιτικών.

Με "βραχιολάκια" κάτω από το μπουφάν του, οδηγείται από τους αστυνομικούς στη Δικαιοσύνη ο πρώην υπουργός που είπε τα παραπάνω πρωτάκουστα από Ελληνα πολιτικό άνδρα λόγια. Για την απύθμενη βλακεία της πράξης του, καλά θα κάνει να μην πεί τίποτα γιατί τίποτα δεν μπορεί να τη δικαιολογήσει. Αυτό ήταν το πρώτο από όσα "πρώτα" άρχισαν να συμβαίνουν στην Ελλάδα για πρώτη φορά.
Το δεύτερο, που επίσης συμβαίνει για "πρώτη φορά" είναι η επιστροφή από τον λογαριασμό του στη Σιγκαπούρη των 14 εκατομμυρίων "άγριας μίζας" που είχε αρπάξει ο Αντώνης Κάντας πρώην και αυτός διευθυντής του Υπουργείου Αμυνας επί παντοκρατορίας Ακη. Κατάλαβε ως φαίνεται, ότι αυτά και άλλα τόσα, δεν θα μπορούσαν να του αγοράσουν καλύτερο κελί, όπου σίγουρα θα περνούσε το υπόλοιπο της ζωής του.
Αναρωτιέμαι όμως αφού ακόμα και στη Σιγκαπούρη ,"ξεσκεπάζονται" οι μίζες και οι λεηλασίες δημόσιου χρήματος , πώς στη περίπτωση του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης και ήδη καταδικασθέντος σε ισόβια, μέχρις στιγμής δεν βρέθηκε πουθενά σε όλο τον κόσμο, λογαριασμός στο όνομα του. Περίεργο δεν είναι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου