Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Αλλος για το διάστημα??????

Αγαπημένοι εν Facebook αδελφοί, μέχρι πρίν λίγο γελούσα (μαζί με όλη την Ελλάδα) για τη διαστημική υπηρεσία του υπουργού Διαστήματος. Εψαχνα, δε εναγωνίως και για διαστημική στολή και τώρα που είναι τα καρναβάλια κάτι θα έβρισκα.
Επίσης Αδελφοί αναγνώριζα το χριστιανικό του ήθος.
Μετά το βροντερό χαστούκι από το ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες γύρισε καρτερικά την άλλη παρειά για να φάει εξίσου βροντερό χαστούκι από την αποτυχία άλωσης του ΔΟΛ (μέχρι στιγμής.)
Μετά επειδή και οι δύο παρειές του έβγαζαν φλόγες από τα σκαμπίλια έσκυψε υπομονετικά και με χριστιανική καρτερικότητα έφαγε τεράστια σφαλιάρα στο σβέρκο φορώντας κόκκινη γραβάτα και παρακαθήμενος σε δείπνο μαζί με τον πρίγκιπα Γλύξμπουργκ της Ελλάδας στο Αμέρικα.

Τώρα ήρθε η καφτή πατάτα του Διαστήματος.                                        Θα εξομολογηθώ την αμαρτία μου. Στην αρχή πίστεψα ότι ως Φίλης ο Β΄έριξε μια ρουκέτα για να ξεχάσουμε το Βατερλώ της αξιολόγησης, αλλά και να κάνει νέο φορέα για να προσλάβει άλλους 2.500 αργόμισθους Συριζαίους στυλ Hot-spot

Μετά τη σημερινή του ανάρτηση όμως στο Facebook αρχίζω να φοβάμαι ότι κατι σοβαρό συμβαίνει  και αλίμονο σε όσους τρώνε απανωτά χαστούκια, έχουν ζαλιστεί εντελώς και αυτό είναι ΠΟΛΥ επικίνδυνο (για μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου