Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Γιάννα Αγγελοπούλου V/s Ελλήνων και Αντώνη Σρόιτερ, ή το Υπερ-Εγώ απέναντι σε έναν έκθαμβο δημοσιογράφο..

Δήλωση πρώτη και σημαίνουσα, είμαι από τις πιό φανατικές της θαυμάστριες ή μάλλον ΗΜΟΥΝ θαυμάστρια μιας ζωντανής γυναίκας που συνοδεύεται από μύθους επιτυχίας.
Οχι της ώριμης άριστα ψιμυθιωμένης  αλλά πνιγμένης στην έκθεση  ενος δικαιολογημένου ίσως εν πολλοίς Υπερεγώ. Ενός Υπερεγώ  που  σαν πανέξυπνη γυναίκα που είναι δεν θα έπρεπε να το αφήσει εντελώς ατιθάσευτο να ξεπετιέται ή μάλλον να κραυγάζει  απρεπώς και άκομψα μέσα από κάθε της κουβέντα.
Ατέλειωτα τα όσα κατάφερε, ίσως για αυτό και το έκθαμβο ύφος ενος αναπάντεχα και αναίτια << κονιορτοποιημένου>> για πρώτη φορά στη καριέρα  του, συνομιλητή της.
Κατανοητό ότι θέλει και το πρώτο πνευματικό της παιδί, να έχει μια επιτυχή πορεία όπως και τα 3 φυσικά της τέκνα γεγονός για το οποίο επίσης τη χειροκροτώ γιατί το να είσαι πολύ πλούσια και ταυτόχρονα καλή μητέρα δεν είναι πάντα εύκολο. 
Κατανοητό επίσης ότι έπρεπε να προικίσει το πνευματικό της τέκνο και με κάποιες χαριτωμενιές, ακόμα και κακιούλες γιά να έχει πωλήσεις.
 Ακόμα πιό κατανοητός ο υπέρτατος μελλοντικός στόχος για τη κατάκτηση της υψηλότερης πολιτειακής θέσης( Δική μου άποψη και μόνον).
Αν όμως οι επόμενες προεδρικές εκλογές γίνουν με ψηφοφορία ένα έχει να σού πεί μία πρώην οπαδός σου.
 Δεν Ησουν Φιλική και Ανθρώπινη, γεμάτη από τη γνήσια  μετριοφροσύνη που μόνο η μεγάλη επιτυχία φέρνει στον άνθρωπο.   Αλλά ήσουν μία Υπέρτατη  Υπαρξη στο κόσμο των κοινών θνητών.
 Αρα καθόλου προσελκυστική για όποιον όπως εγώ, άντεξε τη βάσανο των δύο μεταμεσονυχτίων ωρών τηλεθέασης της χτεσινής συνέντευξης σου.

Επειδή το ξέρω ότι μπορείς, σου προτείνω να επιστρέψεις στη χυμώδη δυναμική γυναίκα που θαυμάσαμε τόσα χρόνια και όχι στη τσιτωμένη υπερκόμψη persona που είδαμε χτές στούς δέκτες μας και να είσαι σίγουρη ότι όλοι και όλες θα σε αγαπήσουμε και θα σε θαυμάζουμε όπως παλιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου